POLICIJA NASTAVLJA S AKCIJOM Uhićene su tajnica kabineta ministra poljoprivrede Ružica Njavro i pomoćnica ministra gospodarstva Ana Mandac

Ilustracija

Uhićena je i HDZ-ova Ružica Njavro, tajnica kabineta Ministarstva poljoprivrede.

Kako neslužbeno doznaje N1, uhićena je i Ana Mandac, pomoćnica ministra gospodarstva.

JOŠ JEDNO UHIĆENJE Privedeni šef splitskih Šuma Ivan Melvan, pretražili mu dom i ured



Policijski službenici PNUSKOK-a su rano jutros na području Zagreba, Splita, Knina, Gračaca započeli realizaciju višemjesečnog kriminalističkog istraživanja te su u tijeku uhićenja više fizičkih osoba, državnih dužnosnika i gospodarstvenika, piše N1.

Kriminalističko istraživanje se provodi zbog sumnje u počinjenja kaznenih djela protiv službene dužnosti i gospodarskog kriminaliteta s obilježjima korupcije.

Podsjetimo, u petak ujutro u velikoj je policijskoj akciji uhićen predsjednik uprave Hrvatskih šuma, Krunoslav Jakupčić. Zatim su uhićene državna tajnica u Ministarstvu uprave i bivša kninska gradonačelnica, Josipa Rimac i HDZ-ova načelnica Gračaca Nataša Turbić.

Podsjetimo, od petka rano ujutro u tijeku su uhićenja državnih dužnosnika i gospodarstvenika zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela protiv službene dužnosti i gospodarske kriminaliteta s obilježjima korupcije, potvrdilo je agencijama Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP).

Policijski nacionalni ured za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (PNUSKOK) započeo je u petak rano ujutro na području Zagreba, Splita, Knina i Gračaca s realizacijom višemjesečnog kriminalističkog istraživanja, priopćila je glasnogovornica MUP-a Marina Mandić.
U MUP-u preciziraju da su u tijeku uhićenja više fizičkih osoba, državnih dužnosnika i gospodarstvenika zbog sumnje u počinjenje djela protiv službene dužnosti i gospodarskog kriminaliteta s obilježjima korupcije.

Nakon uhićenja Rimac i Jakupčića policija najavila nove akcije. U tijeku su uhićenja više fizičkih osoba, državnih dužnosnika i gospodarstvenika

Komentari