VIDEO Predsjednikove eskapade: ‘U je… Što sam ja sad pričao 15 minuta?’

Photo: Milan Sabic/PIXSELL

Predsjednik Milanović ponovno je komentirao aktualnu situaciju u svom, sada već poznatom, ležernom i osebujnom stilu, pa tako i osude koje su izazvale njegove riječi upućene saborskim zastupnicama Daliji Orešković i Marijani Puljak.

Rekao je kako je na provokaciju morao odgovoriti i da na to zastupnice trebaju biti spremne, rekavši “Ako ulaziš u ring, nemoj mi donositi nož sa sobom, igraj pošteno i budi spremna da ti se uzvrati”, o čemu možete više pročitati ovdje.

Na upit o “uličarskom rječniku” odvratio je: “Gospođa Orešković je rekla da se tamo okupljaju kriminalci i prostitutke. Pazite rječnika. Znači, svi su osuđeni, a žene su prostitutke. Ja sam tamo upoznao Jagodu Bujić, sveučilišne profesore …. To su kriminalci i prostitutke? Taj ulični govor je licemjerje. Napada, a ne smije joj se odgovoriti. Sve što sam rekao ima nit, logiku, namjeru da upozori – imamo posla s prevarantima. … Imam još više živaca nego što vi mislite, ona je tako njih okvalificirala. Nikada nisam napadao žene”.

Ipak, na novinarsko pitanje nije li ipak mogao na primjereniji način upozoriti na taj problem, predsjednik je reagirao rezignirano riječima: “U je… pa što sam ja sad pričao 15 minuta?”, pišu Vijesti.hr. 

Komentari