Milanović našao novu metu, obrušio se na Žarka Puhovskog: On je očajan analitičar koji je zadnjih godina ama baš sve pogrešno prorekao

Goran Mehkek / CROPIX

Predsjednik Zoran Milanović u ponedjeljak je nastavio s prozivanjem osoba poznatih u javnosti. U najnovijoj objavi na Facebooku dotaknuo se političkog analitičara Žarka Puhovskog.

Nakon što je jučer kritizirao Radu Borić i Tomislava Tomaševića, jutros se dotaknuo političkog analitičara Žarka Puhovskog.

“Jučer se oglasio i gospodin Žarko Puhovski, umirovljeni mudroslov, propali političar i, ovo je povod zapisu, ‘analitičar RTL-a’. Poštovani vlasnici RTL-a, poštovani urednici, osim što je g. Puhovski očajan analitičar, koji je zadnjih godina ama baš sve pogrešno prorekao, on je i jedna od najnečasnijih pojava na hrvatskoj javnoj sceni. O politici i moralu govori čovjek koji je 1972. godine bio svjedok optužbe na montiranom procesu zagrebačkim sveučilištarcima (I.Z.Čičku, D. Budiši i inima). Puhovski je aktivno doprinio tome da se skupina bezazlenih mladića i djevojaka utamniči na nekoliko godina i da nakon toga dva desetljeća žive kao građani drugog reda”, piše Milanović.

“Puhovski se na sudu (sve se to zapisuje, Puhovski) držao kao pravi ‘druker’, ništarija, upravo kako je to od njega i očekivao i dr. Vladimir Bakarić-Svileni, s kojim me Puhovski besramno uspoređuje. Ostat ću na ovome. Ima još”, piše Milanović.

“Poštovani RTL-ovci, polazim od pretpostavke da vam ove činjenice nisu bile poznate, bez obzira na to što ih svatko tko se imalo zanima za politiku i povijest zna. Učinite nešto, molim vas”, piše Milanović.

Podsjetimo, Puhovski je jučer gostovao u programu RTL-a gdje je, između ostalog rekao: “On je kaktus mimoza. On se stalno vrijeđa, osjetljiv je i onda počne bodlje izbacivati i to tako da vi na njemu vidite da on kad skoči u rečenicu ni on ni dragi Bog ne zna kako će rečenica završiti”.

Žarko Puhovski o Milanoviću: Na momente se počeo ponašati kao Tuđman

Jučer se oglasio i gospodin Žarko Puhovski, umirovljeni mudroslov, propali političar i, ovo je povod zapisu, ‘analitičar…

Objavljuje Zoran MilanovićPonedjeljak, 5. listopada 2020.

Komentari