HDZ brzo povukao s Facebooka fotografiju na kojoj Plenković pozira s jednim od uhićenih zbog krijumčarenja kokaina i to nakon što su ga zanijekali

facebook

S Facebook stranice stranačke podružnice u Pločama danas je nestala fotografija premijera Andreja Plenkovića s Anđelkom Oršulićem, jednim od osumnjičenika za dilanje većih količina droga.

“Anđelko Oršulić nije trenutačno, niti je ikad bio član HDZ-a. U dva navrata bio je kandidat na stranačkoj listi za mjesne izbore i za gradsko vijeće, kao nezavisni kandidat i nestranačka osoba”, oglasio se HDZ o uhićenom Oršuliću.

Iako nije bio član stranke, bio je na društvenim mrežama HDZ-ove podružnice u Pločama. Fotografija na kojoj je Oršulić pozira s predsjednikom stranke Andreje Plenković uklonjena je danas, nekoliko dana nakon njegova uhićenja, nakon što je na Facebooku stajala od svibnja 2017. godine.

facebook

Oršulića i još dvojicu se sumnjiči za krijumčarenje kokaina pronađenog u kontejneru s bananama kod Opuzena. Svoj trojici određen je istražni zatvor, piše Dnevnik.hr.



Oglasio se HDZ oko razotkrivenog lanca kokaina: Oršulić niti je trenutno, niti je ikad bio član HDZ-a

Komentari