Grmoja odgovorio Plenkoviću: Ljude ne hapse kad meni nešto kažu kao što hapse one koji te samo nazovu Ćaćom

Nikola Grmoja Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Na izjavu premijera Andreja Plenkovića da su MOST-ovci Nikola Grmoja i Božo Petrov “prvo huškali, a sad plaču”, aludirajući na njihove izjave o LBGT populaciji nakon čega su primili prijetnje,  odgovorio je Grmoja te rekao kako “nema zaštitu, nije ogradio Markov trg jer se boji za svoju sigurnost, hoda slobodno ulicama Zagreba, Metkovića ali i ulicama naše Hrvatske!”.

“Ljude ne hapse kad meni nešto kažu kao što hapse one koji te samo nazovu Ćaćom i usporedbe sa Sanaderom, kao što su uhapsili čovjeka na Korčuli. U otvorenom sam sukobu sam s onima koje Plenković nikad nije ni spomenuo, a za koje svatko zna da su spremni ljude provozat u gepeku kao i s onima koji su nogom otvarali vrata ureda gradonačelnika!”, rekao je Grmoja.

Dodao je da iako i dalje dobiva prijetnje od kojih se “ledi krv u žilama i koje smjeraju na njegovu obitelj nikad neće kmečati niti tražiti zaštitu”.

“I nikad, ama baš nikad neću biti beskrvni birokrat bez okusa, boje, mirisa i bez vrijednosti”, napisao je Grmoja na Facebooku.



Time je odgovorio na Plenkovićevu izjavu o njemu i Petrovu.

“I sada ova dvojica plaču, plaču Petrov i Grmoja, koji su tu bili očito prepoznati kao nekakvi huškači na temelju prijetnji i tako dalje. Meni takve prijetnje stižu na dnevnoj, tjednoj bazi, pa ne govorim nikome, nego se navikneš nositi s time. Oni sada plaču. To nije dobro. Najgori su akteri na sceni koji su isključivi. Moja je želja da gradimo društvo koje je uključivo”, rekao je Plenković.

Plenković: Prvo su huškali, a sada ova dvojica plaču, plaču Petrov i Grmoja…

Komentari