Pa normalno da će biti problema u braku: Pogledajte što je poznata glumica sve tražila od muža

instagram, Doris Pinčić Rogoznica

Doris Pinčić Rogoznicu od veljače se ne može vidjeti s vjenčanim prstenom na ruci, zbog čega su mnogi pomislili da su problemi u braku nastali nakon Valentinova.

Zanimljivo je da je baš na Valentinovo Boris objavio screenshot poruka koje mu je poslala supruga, čime je nasmijao pratitelje. Doris mu je u tim porukama, između ostalog, poručila i da “stavi sušiti robu, kupi cipele i čarape, stavi peći batake s krumpirima, mrkvom i ostalim povrćem” te da “stavi sve, sve, sve stvari koje su na tabureu i oko njega u kufer”.

Na kraju mu je poželjela sreću i poručila: “Nemoj što zaboraviti…”

Screenshot

No nakon toga Doris se više nije moglo vidjeti s vjenčanim prstenom na ruci. Već sljedećeg dana nakon te Borisove objave Doris se na HRT-u fotografirala s kolegom, a vjenčani prsten nije se nazirao na ruci. Ni nekoliko dana kasnije, tijekom kuhanja, nije nosila vjenčani prsten.



 

 

View this post on Instagram

 

Draaagi @sime_kovacevic ? With @ognjen.golubic at @hrvatska_radiotelevizija #DobroJutroHrvatska

A post shared by Doris Pinčić Rogoznica (@dorispincicrogoznica_doda) on

Zajedno su se mogli vidjeti još na rođendanu sina Donata 16. veljače u jednom zagrebačkom restoranu, a čini se da Doris ni tad nije nosila prsten.

Posljednja zajednička fotografija koju je Doris objavila je ovaj selfie s kraja siječnja na kojem se vidi da Boris nosi prsten na ruci, a tjedan dana prije isti se prizor mogao vidjeti i na ruci voditeljice.

Boris je zatvorio Instagram profil za javnost, a na jedno vrijeme ga je čak bio i potpuno deaktivirao, piše Index.

Doris Pinčić i Boris Rogoznica se definitivno razvode, evo i zašto

Podjetimo, izvor blizak poznatom paru potvrdio je da su glasine o razlazu para, točne. Boris Rogoznica i Doris Pinčić trenutno su razdvojeni.

Komentari