Doris Pinčić i Boris Rogoznica se definitivno razvode, evo i zašto

instagram

Izvor blizak poznatom paru potvrdio je da su glasine o razlazu para, točne. Boris Rogoznica i Doris Pinčić trenutno su razdvojeni.  

Boris je još krajem prošle godine tvrdio kako je u stabilnom braku, posebno ističući koliko su ga djeca koju je dobio s Doris učinila boljim čovjekom. Međutim, nešto je ipak narušilo bračnu idilu.

Sudbonosna i turbulentna godina

U mnogočemu je 2020. godina, izgleda, za Doris Pinčić Rogoznicu bila prekretnica. Mnoge je iznenadila kada je prije šest mjeseci odlučila nakon šest godina suradnje napustiti RTL i prijeći u redove HRT-a. Tada je postala voditeljica kultne mozaične emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’, a angažirana je bila i na vođenju ‘Dore’. Televizijski je to transfer koji je izazvao niz reakcija, no Doris je stoički podnijela lavinu koju je izazvao njezin poslovni potez, usredotočivši se tada na projekte koje obožava. U svemu joj je i Boris bio podrška.



Radna etika voditeljice nadaleko je poznata pa je, prije nego što je sa suprugom kupila kuću bez kredita, Doris bila angažirana istovremeno na nekoliko projekata, a usto je nastojala sa svim obavezama uskladiti i obiteljski život te obrazovanje. Usto je posvećena majka i sjajna supruga – svim tim riječima sam Boris je oduvijek svoju suprugu karakterizirao u javnim istupima pa su ostavljali dojam jedinstva koje teško što uzdrmati.

Krizna sedma godina braka koji je počeo bajkovito

Ljubavna priča ovog para počela je prije nekoliko godina i rezultirala je romantičnom svadbom u rodnom im Zadru. Vjenčali su se 6. rujna 2013. godine u zadarskoj katedrali Sv. Stošije, a na vjenčanje je pristigao niz gostiju iz svijeta filma i televizije.

Tada je Doris bila velika zvijezda u usponu, u svijet slavnih lansirala ju je serija ‘Larin izbor’, nakon koje su uslijedile velike poslovne prilike. Ubrzo se našla u medijskom svijetu, započevši voditeljske angažmane na Narodnom radiju i RTL-u. Miljenica gledatelja postala je u kratkom roku zahvaljujući svojoj neposrednosti i vedrini kojom ispunjava ekran. Ni ovih dana Doris, čini se barem ovlaš, ne napušta svojstveni joj optimizam, piše Glorija.

Komentari