BUJAS NEZADOVOLJAN SASTANKOM ‘Naš je cilj da se mjere odnose na sve. Vidjet ćemo što će biti. Treba preživjeti 12. mjesec’

Goran Stanzl/PIXSELL

Poduzetnici i ugostitelji održali su sastanak s Vladom od koje traže da prihvati njihove prijedloge za oporavak. Ugostiteljski objekti, teretane, fitness centri i kladionice zatvoreni su do 21. prosinca. Dio ugostitelja prosvjedovao je u Zagrebu te su ispred Ministarstva financija upalili lampaše.

Predsjednik Udruge Glas poduzetnika Hrvoje Bujas nije htio puno komentirati već je rekao da čekaju konačnu odluku Vlade.

“Tražimo da se te mjere ne odnose samo na zatvorene već na sve koji imaju pad prihoda od 70 posto i više”, ističe.

Dodaje kako je izgledno da će Vlada prihvatiti prijedloge za one zatvorene dodajući da je njihov cilj da se te mjere odnose na sve.



“Vidjet ćemo što će biti. Treba preživjeti 12. mjesec, pa ćemo onda vidjeti što će biti dalje jer se ne priča o dugoročnim mjerama”, objašnjava.

Podsjetimo, zbog velikog broja zaraženih uvedene su strože mjere do 21. prosinca, odnosno zatvoreni su svi ugostiteljski objekti, teretane, fitness i sportski centri. Restoranima i barovima dozvoljena je priprema i dostava hrane.

ZAVRŠIO SASTANAK S PODUZETNICIMA Evo im Vlada nudi za pomoć

Komentari