Željko Sačić: Ministre Bošnjakoviću, podnesite ostavku. To je uvreda i ruganje

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Domagoj Margetić na svojem je Youtube kanalu objavio zanimljivu snimku. Naime, Margetić je uhvatio ministra pravosuđa Dražena Bošnjakovića koji se u podrumu jednog zagrebačkog restorana susreo s Ratkom Mačekom. Susret možda i ne bi izazvao takvu medijsku pažnju, no Maček je Uskokov optuženik u HDZ-ovoj Aferi Fimi Media.

O svemu se na Facebook-u oglasio umirovljeni general Željko Sačić, inače član Hrvatskih suverenista i Domovinskog pokreta. On je oštro prozvao ministra pravosuđa Bošnjakovića i zatražio njegovu ostavku.

“Što god tko o ovome mislio. Prema odredbama Ustava RH, važećih zakonskih. Podzakonskih akata. Preporuka EU. GRECA. Službeničkih etičkih i antikoruptivnih načela i uzanci. Javnog morala… Ovo je užasan, nezabilježen javni skandal. to je uvreda i ruganje..potkopavanje..tzv. ” pravne “države i šamar svakom pravdoljubivom čovjeku koji živi u ovoj našoj Hrvatskoj. Takozvani i nepovratno kompromitirani ministre pravosuđa Bošnjakoviću..podnesite OSTAVKU odmah..uhvaćeni ste “in flagranti”.U protivnom..g.Plenkoviću.predsjedniče aktualne Vlade..mi,hrvatski ljudi…hrvatski narod , očekujemo od Vas da zaštitite ustavnopravni poredak RH..kao i javni moral”, napisao je.

Sačić je spomenuo i predsjednicu Europske komisije Ursulu von der Leyen te je zatražio od nje da aktivira sve svoje ovlasti.



 

Podsjetimo, kontroverzni novinar Domagoj Margetić na svom je YouTube kanalu objavio video ministra pravosuđa Dražena Bošnjakovića kojeg je u podrumu jednog zagrebačkog restorana snimio s Ratkom Mačekom. Problematično je što je Ratko Maček Uskokov optuženik u HDZ-ovoj Aferi Fimi Media.

Ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković i Uskokov optuženik Ratko Maček snimljeni su u podrumu restorana

Komentari