Željko Komšić: Milanović je mudriji, ali i opasniji

Željko Komšić Foto: Predsjedništvo BiH

Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić u nedjelju je čestitao Zoranu Milanoviću na izboru za novog predsjednika Hrvatske a to je učinio i prije objave službenih rezultata izbora.

“Gospodine Milanoviću, primite iskrene čestitke povodom vaše pobjede na predsjedničkim izborima u Republici Hrvatskoj“, napisao je Komšić u čestitci Milanoviću.

Komšić je dodao da “u osvit preuzimanja predsjedavanja Europskom unijom, građani Hrvatske i Bosne i Hercegovine očekuju inteziviranje suradnje između dvije prijateljske države”. “U Predsjedništvu Bosne i Hercegovine imate pouzdane partnere za unaprijeđenje bilateralnih odnosa. Građanima Republike Hrvatske također čestitam izbor novog Predsjednika. Iskreno želim da Zoran nađe novi put i snagu da bude drugačiji od svega do sada, svima je takav potreban”, napisao je Komšić.

Uoči drugog kruga hrvatskih predsjedničkih izbora Komšić je za lokalne medije u BiH kazao kako Milanovića smatra “mudrijim, ali i opasnijim” od Kolinde Grabar-Kitarović.“Milanović je mudriji. Ako ne dođe do promjene politike prema BiH, onda on kao takav može biti i opasniji. Kako god … poštovat ću izbor građana Republike Hrvatske“, kazao je Komšić za Slobodnu Bosnu.

Komentari