Željko Kerum divljački izvrijeđao reporterku Provjerenog Emu Branicu

“Provjereno”, popularna emisija Nove TV koja se emitira svakoga tjedna, objavila je šokantan audio zapis, u kojem Željko Kerum, bivši gradonačelnik Splita te aktualni splitski gradski vijećnik, vrijeđa reporterku te emisije Emu Branicu.

U sklopu istraživanja za priču o stečaju hotela Marjan reporterka Provjerenog nazvala je Keruma, koji joj je, umjesto pristojnim odgovorom, uzvratio lavinom brutalnih uvreda, prenosi Dnevnik.hr.

“Jeste vi danas popili tablete, vi niste čisti u glavi, obična štraca ste vi”, riječi su kojima je bivši gradonačelnik Splita krenuo vrijeđati novinarku.

Na njezino pitanje zašto joj to sve govori, Kerum je samo nastavio s vrijeđanjem, ali ovoga puta još neugodnijim rječnikom.

“Vjerojatno se iz noći liječite jer ste po noći bili ili pijani ili drogirani, i vas je tu angažiralo, reporterku koja ne razumi ni ku***, daj, e, vidi budaletino glupa, jedi go***, ti i tko te naručio”, nastavio je.

“Nova TV smatra neprihvatljivim i najoštrije je osudila bilo kakav oblik nasilja, uključujući i ono verbalno, nad pripadnicima medija, kao i bilo kakav pokušaj ometanja njihovog rada”, poručili su s te televizije u njihovom Dnevniku.

Komentari