Zekanović: Poručujem kuš svim političarima i političarkama koji su radili ili rade protiv interesa suverene hrvatske države

Damjan Tadic / CROPIX

Rasprava u Saboru u utorak je bila posebno napeta i puna tenzija. Vesna Pusić pobunila se kad joj je predsjednik Suverenista Hrvoje Zekanović rekao “kuš” jer je komentirala kako je EU pripremio milijardu i nešto eura pomoći.

“Pozivam vas sve da se ponašate pristojno i korektno, radimo u posebnim okolnostima. Nisam čuo, ali ako je to zaista tako bilo, najoštrije osuđujem to što je učinio kolega Zekanović”, poručio je predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

NERVOZA U SABORU Zekanović Vesni Pusić dobacio da ‘bude kuš’, Jandroković poziva na pristojnost



Zekanović je cijeli događaj komentirao putem svoje Facebook stranice, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Pogledajte što smeta HDZ-u, SDP-u i gospođi Pusić!

Neka ne bude nesporazuma, poručujem KUŠ svim POLITIČARIMA I POLITIČARKAMA koji su radili ili rade protiv interesa suverene hrvatske države.

Mediji nisu prenijeli dio kad mi Vesnica primitivno upada u riječ braneći Andreja, EU i globalizam, naravno bez pokrića. Također je znakovit složan napad na mene od strane oba krila partije, HDZ-a i SDP-a.

Što je zapravo zasmetalo gospođi Pusić pogledajte u videu kojeg neće vidjeti u mainstream medijima!”

Pogledajte što smeta HDZ-u, SDP-u i gospođi Pusić!Neka ne bude nesporazuma, poručujem KUŠ svim POLITIČARIMA I POLITIČARKAMA koji su radili ili rade protiv interesa suverene hrvatske države. Mediji nisu prenijeli dio kad mi Vesnica primitivno upada u riječ braneći Andreja, EU i globalizam, naravno bez pokrića. Također je znakovit složan napad na mene od strane oba krila partije, HDZ-a i SDP-a. Što je zapravo zasmetalo gospođi Pusić pogledajte u videu kojeg neće vidjeti u mainstream medijima!

Gepostet von Hrvoje Zekanović am Dienstag, 7. April 2020

Komentari