Zekanović je protiv uvođenja propusnica: Mnogima će to značajno otežati život, a neće doprinijeti smanjenju širenja koronavirusa

Hrvoje Zekanović, saborski zastupnik Hrvatskih suverenista, gostovao je u programu N1. Prokomentirao je, među ostalim, borbu Vlade protiv koronavirusa.

Kaže kako je uvođenje propusnica i zabrana napuštanja mjesta prebivališta jako teška mjera i smatra kako za time nema potrebe. Dodaje da se, kako on to vidi, virus asimptomatski širi po školama te da je bilo prostora na drugim mjestima pooštriti mjere.

“Ograničiti ljudima putovanje, mnogima će to značajno otežati život, a neće doprinijeti smanjenju širenja koronavirusa”, rekao je Hrvoje Zekanović.

“Je li 4000 kuna hrvatskom radniku dovoljno za život? Smatram da nije. Plenkovićeva Vlada ljudima daje manje nego im je dovoljno za život, nije dovoljno ni za skroman život.



S druge strane, Vlada nije iskoristila priliku da se obračuna s brojnim parafiskalnim nametima koji poduzetnici moraju plaćati, radili ili ne”, prokomentirao je vladine mjere pomoći poduzetnicima”, kaže saborski zastupnik Zekanović za N1.

Komentari