Zbornik međunarodne znanstvene konferencije Ekonomskog fakulteta u Rijeci uvršten u citatnu bazu Clarivate Analyticsa

facebook

Ekonomski fakultet u Rijeci je objavio na svom Facebook profilu Zbornik naše međunarodne znanstvene konferencije Economics of Digital Transformation – EDT, a koja se organizira od 2018. godine, uvršten u citatnu bazu Clarivate Analyticsa.

Objavu prenosimo u cijelosti:

“Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da smo dobili vijest da je Zbornik naše međunarodne znanstvene konferencije Economics of Digital Transformation (EDT), a koja se organizira od 2018. godine, uvršten u citatnu bazu Clarivate Analyticsa – Conference Proceedings Citation Index (CPCI), a koja indeksira najznačajnije svjetske konferencije. CPCI indeks spada u Web of Science Core Collection (WoS CC) bazu.

U citatnu bazu ulaze svi dosadašnji zbornici, a očekujemo da će u vrlo brzom roku nakon publiciranja, biti indeksirani i naredni (zbornik ovogodišnje konferencije planiramo objaviti u jesen ove godine). Stoga, objavljivanje u našem zborniku konferencije, sigurno će pomoći prilikom napredovanja, posebno naših mlađih znanstvenika… Isto tako, vjerujemo da ćemo uskoro biti indeksirani i u čitavom nizu drugih indeksnih baza.



Zahvaljujemo se svim partnerima, članovima programskog i organizacijskog odbora i svima ostalima koji su doprinijeli indeksaciji”, stoji u objavi.

NIŠTA NAM NEĆE OVAJ DAN POKVARITI 🙂 ?Zadovoljstvo nam je obavijestiti vas da smo dobili vijest da je Zbornik naše…

Gepostet von Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci am Sonntag, 12. Juli 2020

 

Dosadašnje verzije zbornika konferencije su dostupne OVDJE.

Više o CPCI-u možete pročitati na web portalu.

 

Komentari