Zbog radova zatvorena A1 između čvorova Vrpolje i Prgomet. Kroz tunel Učku vozit će se uz privremenu regulaciju prometa

radovi na cesti /Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Od 20 sati do 6 sati ujutro zbog radova bit će zatvorena za sav promet dionica autoceste A1 između čvorova Vrpolje i Prgomet u smjeru Dubrovnika, izvijestio je u četvrtak navečer Hrvatski auto-klub (HAK).

Od 22 sata do 5 sati ujutro kroz tunel Učku vozit će se uz privremenu regulaciju prometa, dodali su iz HAK-a.

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski, osobito u Istri, Lici, Hrvatskom primorju i Dalmaciji. Mogući su odroni. Vozačima iz HAK-a savjetuju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Vozi se otežano zbog oštećenja uzrokovanih potresom i odrona pa je zatvorena za teretna vozila preko 3 tone županijska cesta Dugo Selo-Rugvica-Oborovo, a obilazak je preko Sesvetskog Kraljevca i Otoka Svibovskog.



Izvanredni prijevoz bit će od 22. do 24 siječnja na relaciji: GP Bregana-čvor Lučko-A1-čvor Dugopolje-DC1-DC33-Vrbnik (Knin). Polazak je u 23 sata 22. siječnja, a dolazak se očekuje 24. siječnja do 6 sati ujutro. Prolazak izvanrednog prijevoza u zoni čv. Karlovac (vožnja u suprotnom smjeru 38.+350 km – 41. +650 km) bit će u subotu rano ujutro između jedan i tri sata.

Zbog povremeno pojačanog prometa i aktualnih kontrola na većini graničnih prijelaza moguća su čekanja u putničkom i teretnom prometu.

U prekidu je katamaranska linija Split-Hvar-Vela Luka-Ubli.

Komentari