Zbog gustoće prometa mogući su povremeni, kraći zastoji

Vedran Karuza / Novi List / CROPIX

Zbog povećane gustoće prometa tijekom dana povremeno će se voziti uz kraće zastoje na pojedinim dionicama autocesta, kod ulaza ili izlaza s autocesta i na prilazima turističkih središta duž obale, izvijestio je u četvrtak Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog radona na A3 Bregana-Lipovac: do 28. srpnja zatvoren je ulazni krak na čvoru Babina Greda u smjeru Bregane i izlazni krak u smjeru Lipovca. Radovi su na kraku 13 i kraku 11 čvora IVANJA REKA. U smjeru Bregane promet se vodi jednom prometnom trakom. U smjeru Lipovca promet se vodi jednom prometnom trakom. Vozi se uz ograničenje brzine 60 km na sat.

Na Istarskom ipsilonu: u čvoru Rogovići za sav promet zatvoren je izlaz iz smjera Rijeke te ulazak u smjeru Pule; u čvoru Cerovlje zatvoren je izlaz iz smjera Pazina te ulaz u smjeru Rijeke.

Zbog pojačanog prometa i aktualnih kontrola prilikom prelaska državne granice na većini su graničnih prijelaza moguća duža čekanja.
Zbog aktualne situacije s epidemijom koronavirusa, Jadrolinija odgađa početak plovidbe na komercijalnim brzobrodskim linijama: Dubrovnik – Korčula – Hvar – Bol – Split do 17. srpnja; Split – Hvar do 17. srpnja.



Jadrolinija plovi prema novom redu plovidbe kojeg se može pronaći na linku https://www.jadrolinija.hr/red-plovidbe/lokalne-linije-2020-.

Početak plovidbe na međunarodnoj liniji Zadar – Ancona odgađa se za subotu, 20. srpnja.

Zbog pojačanog prometa i aktualnih kontrola prilikom prelaska državne granice na većini su graničnih prijelaza moguća duža čekanja.

U pute su na sljedećim poveznicama:

https://www.koronavirus.hr/preporuke-i-upute-za-prelazak-drzavne-granice/733

https://www.koronavirus.hr/idete-na-put-sve-informacije-na-jednom-mjestu/22

https://www.koronavirus.hr/sto-moram-znati/o-putovanju/preporuke-hzjz-za-prelazak-granice/591

https://www.koronavirus.hr/jednostavniji-i-brzi-prelazak-granice-za-odredjene-drzave/668 .

Komentari