Završio sastanak HDZ-ovog vodstva: Zna se datum izbora, Plenković izbjegao novinarska pitanja o Kujundžiću

Tomislav Kristo / CROPIX

U nacionalnoj središnjici HDZ-a na Trgu žrtava fašizma 4 u petak u 15 sati je održana sjednica Predsjedništva HDZ-a. U 16 sati održana je i sjednica Nacionalnog vijeća HDZ-a. Nakon sjednica predsjednik Sabora Gordan Jandroković potvrdio je da će se unutarstranački izbori u HDZ-u održati 15 ožujka.

Jandroković: Izbori za novo vodstvo HDZ-a 15. ožujka

Premijer Andrej Plenković izbjegao je novinarska pitanja o aferama ministra Milana Kujundžića. Napustio je predsjedništvo HDZ-a bez izjave.



Uoči sastanka u središnjici HDZ-a ministar Kujundžić je pozvao novinare da istraže prvo njega, a onda i sve druge političare.

Kujundžić: Ovo je najviša demokratska razina, istražite svaku epitelnu stanicu mog crijeva

Prije sjednica Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a novinarima se obratio i podpredsjednik stranke Milijam Brkić. Rekao je da još nije odlučio za koju funkciju u HDZ-u će se kandidirati.

Hoće li pobijediti Plenković? Brkić kaže: Nisam vam ja Nostradamus

Na sjednici HDZ-ovog vodstva sudjelovao je i Vladimir Šeks. Komentirao je, kako kaže, “nesretnu i nespretnu izjavu” Karla Resslera, kojom ne daje nikome bjanko mjenicu, pa ni Andreju Plenkoviću, te otkrio da je s europarlamentarcem razgovarao o toj izjavi.

Vladimir Šeks: Karlo Ressler nije izdao ni Andreja Plenkovića ni sebe

 

Komentari