Zaraženi Puljanjin išao je u trgovinu u Medulinu, u automobilu je imao suputnika

Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX

Zbog širenja i prenošenja zarazne bolesti istarska policija kazneno će prijaviti 34-godišnjaka iz Pule koji je išao u trgovinu u Medulinu iako mu je zbog covida-19 određena izolacija i liječenje od kuće.

Istarska policija u petak je izvijestila da su pulski prometni policajci 31. listopada prilikom rutinske kontrole prometa oko 17.30 sati na županijskoj cesti u Medulinu zaustavili ‘Fiat’ pulske registarske oznake, kojim je upravljao 34-godišnjak iz Pule.

Muškarac se uputio u trgovinu, no obavljenim provjerama policijski službenici utvrdili su kako mu je tada bila određena mjera izolacije i liječenja od kuće, s obzirom da je bio pozitivan na koronavirus.

U policiji kažu da će ga kazneno prijaviti jer je njegovim izlaskom iz kuće nastala opasnost od širenja zarazne bolesti među ljudima, a s njim se u vozilu nalazila još jedna osoba, koju je na taj način doveo u opasnost,



Kako su naveli iz PU istarske, policija je s ovom informacijom izašla u javnost tek danas zbog dodatnih provjera i prikupljanja dokumentacije.

Komentari