Zanimljiva ponuda na dražbi: Možete postati vlasnici naplatne kućice

Trcz

Javne dražbe uvijek su zanimljive, no čini se kako je jedna koja se ove subote održava u Sesvetama ipak odnijela pobjedu. Nikako nije riječ o nekakvim vintage odjevnim predmetima ili starim stvarima, već o naplatnim kućicama.

Na licitaciji će se tako u subotu naći ukupno šest naplatnih kućica, baš poput onih koje na Hrvatskim autocestama služe za naplaćivanje cestarine. Jedna od njih je i ona s čvora Ivanja Reka. A kako su se naplatne kućice s tog čvora pronašle na ovoj dražbi u Sesvetama, nije poznato.

Cijena kućica su također zanimljive. Dvije imaju početnu cijenu od 2600 kn, a ostale četiri po 5400 kn.

Pravo sudjelovanja, kao što je i objašnjeno u Pozivu za nadmetanje koje organizira tvrtka TRCZ automobili, ima bilo tko, a jedini uvjet za “ulaz u držabu” je plaćanje jamčevine koja iznosi 10 posto od početne cijene, a izgubite li na dražbi, izgubili ste i tu jamčevinu.



TRCZ automobili također su u najavi licitacije napisali da su “predmeti prodaje neispitani, moguće neispravni ili nekompletni“, te da se prodaju u zatečenom stanju – “viđeno-kupljeno”. Povrat robe, novca ili objekta te naknadni prigovor tako nije moguć.

Komentari