Zanimljiv rasplet HDZ-ovih izbora: Za predsjednika OO Brdovec izabran je ‘lažni HDZ-ovac’

Facebook

Bura nakon unutarstranačkih izbora u HDZ-u nimalo ne jenjava, posebice što se tiče Zagrebačke županije. Članstvo je ogorčeno izborima po načelu jedan član jedan glas u kojem u većini slučajeva je bio jedan kandidat. No, u Zagrebačkoj županiji nije bilo tako, tamo se itekako vodio rat između Željka Turka i Damira Mikuljana.

Od prijetnji sa zaklanim kokoškama Josipu Mahoviću Piniju bivšem zapovjedniku 151. samoborske brigade i kandidatu za predsjednika GO HDZ-a Samobor koji je bio u timu Damira Mikuljana za izbornu utrku HDZ-a Zagrebačke županije, brisanje članova sa biračkog spiska te lažnih doktora i zubatih povjesničara sada samo dobili i lažnog HDZ-ovca.

Naime, Ilija Tokić koji je bio kandidat za predsjednika OO HDZ-a Brdovec a koji je u timu uhićenog i osumnjičenog u okviru policijske akcije u aferi Janaf gradonačelnika Velike Gorice Dražena Barišića, te aktualnog gradonačelnika Željka Turka, uopće nije član HDZ-a.

Općina Brdovec je među tri najveće općine Zagrebačke županije koja graniči sa gradom Zaprešićem, a Tokić je tu obnašao dužnost tajnika HDZ-a Brdovec iako nikada nije bio učlanjen u HDZ, nema ga niti u jednoj bazi, niti na jednom spisku, niti je ikada platio članarinu.  Nevjerojatna je činjenica da je Tokić danas uredno izabrani predsjednik OO HDZ-a Brdovec, a nije član te stranke.



Kako se doznaje od izvora bliskih vrhu stranke u središnjici HDZ-a bili su izbezumljeni kad su to saznali te da će se izbori biti poništeni i ponovo ponovljeni, piše HG.

Poznati kirurg Hrvoje Tomasović komentirao je tu vijest

“Ahahahahahahahahaha…… Padam sa stolice od smijeha, čuda i nevjerice. Ja sam jednom ulovio lažnog doktora koji je čak operirao na kirurgiji, neki su ulovili lažne pravnike, lažne politologe, ulovljeni su mnogi koji su imali lažne doktorate i magisterije, ali nikada, ali baš nikada mi nije palo na pamet da će netko uloviti lažnog HDZ-ovca???

Pitam se kako bi se u Hrvatskoj osjećala Alisa iz one zemlje čudesa da je umjesto u nju, došla u Hrvatsku?”, napisao je Hrvoje Tomasović.

Komentari