Zalijevala djecu vodom kojom je čistila fekalije: ‘Bila je agresivna i tukla ih je kuhačom’

Majka iz pakla (38) s područja Hrvatske, optužena je da je od 2014. do 2019. grubo zanemarivala i zlostavljala svoje dvoje maloljetne djece. Zbog toga tužiteljstvo u optužnici traži da je se osudi na uvjetnu kaznu od godinu dana zatvora uz rok kušnje od četiri godine.

Tukla ih remenom

Majka je djecu tukla ih je kuhačom i remenom. Konzumirala je u njihovoj nazočnosti alkohol, a njih je ostavljala u prostoriji prepunoj ljudi koji su pušili i pili. Hranila ih je instantnom hranom, zaboravila ih je voditi liječniku.

Jednom prigodom porječkala se s jednim djetetom koje je od straha pobjeglo u kupaonicu i tamo se zaključalo. No ona je snažnim udarcem izbila dovratak vrata kupaonice, ušla te je preplašeno dijete bacila u kadu i na njega izlila vodu kojom je prethodno čistila fekalije svojih kućnih ljubimaca.

Uz to je dijete tražila da plati štetu na vratima. Kada je u prosincu 2019. njezino dijete biciklom htjelo od prijatelja doći kući, to mu nije dopustila već je pozvala policiju, ne vodeći računa o tome kako bi to moglo djelovati na dijete. Osim toga, svoje dijete koje je trebalo proslaviti rođendan, a s kojim se trebala naći u parku, satima je ostavila da je čeka na klupici, a kada se konačno pojavila, bila je alkoholizirana.



Optužena niječe krivnju, no u prilog joj ne idu iskazi socijalnih radnica i izvanbračnog supruga kojem su dodijeljena djeca koje je 38-godišnjakinja prema optužnici zlostavljala. Jedna od socijalnih radnica kazala je kako je do srpnja 2019. u kontaktima s 38-godišnjakinjom sve bilo normalno, a onda se ona prestala javljati na pozive socijalnih radnika, nije im dopuštala da joj uđu u stan, objašnjavala je da se nju ne treba kontrolirati, piše Večernji list.

Komentari