Zagrebačka dogradonačelnica objavila svoju prvu imovinsku karticu, evo što sve posjeduje…

Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

S obzirom da je stupanjem na dužnost zamjenice gradonačelnika Zagreba Danijela Dolenec postala dužnosnica, objavila je svoju prvu imovinsku karticu. Podsjetimo, ona je doktorica znanosti iz politologije, članica Hrvatskog politološkog društva, a kao zamjenica zagrebačkog gradonačelnika ima plaću od 15.586 kuna.

Uz to, od znanstvenog dohotka jednokratno prima 30.500 kuna.

Od edukacijske djelatnosti, također jednokratno, uprihodila je nešto manje od 2500 kuna, a od imovine svaki mjesec uprihodi 3360 kuna.

Suprug Danijele Dolenec radi u tvrtki Flixbus CEE South d.o.o. te ima neto plaću od 23.081 kunu. Uz to, jednokratno od nesamostalnog rada uprihodi još 16.887 kuna.



Imaju tri stana u Zagrebu

Supružnici posjeduju tri stana u Zagrebu.

Jedan glasi na Danijelu Dolenec, a stekla ga je darovnim ugovorom. Taj stan ima 67 četvornih metara i procijenjen je na 900 tisuća kuna.

Drugi stan ima 39 četvornih metara, a vrijedan je 600 tisuća kuna. Njega supružnici zajednički posjeduju, a stekli su ga nasljedstvom i kreditom.

Treći glasi na supruga Danijele Dolenec. Ima 82 četvorna metra, a vrijednost mu iznosi 1.250.000 kuna. I taj stan stečen je kombinacijom nasljedstva i kredita.

Suprug ima automobil Honda Civic iz 2008. vrijednosti 40 tisuća kuna.

Oboje imaju udio u fondu Croatia mirovinskog osiguranja te je vrijednost svakog udjela nešto veća od 11 tisuća kuna. Zajednički udio imaju u fondu Allianz Hrvatska d.d., vrijedan 47.880 kuna.

Suprug Danijele Dolenec ima i udio u fondu ZB Invest, vrijedan 28.600 kuna, ali i štednju u kriptovalutama od 80 tisuća kuna. On je i suvlasnik gotovo četvrtine tvrtke Top Digital Agency Inc sa sjedištem u Dublinu u Irskoj. Tvrtka ima urede u Londonu i Zagrebu, objavio je N1.

Komentari