Zagreb zahvatilo snažno grmljavinsko nevrijeme, podvožnjak na Škorpikovoj pod vodom, dijelovi grada bez struje

U večernjim satima dijelove Hrvatske je zahvatilo nevrijeme. Na Zagreb se obrušila jaka kiša praćena grmljavinom, a u Karlovcu je počela padati i tuča uz grmljavinu, a Zaprešić zahvatio i olujan vjetar.

HEP javlja kako je u nekim dijelovima grada nestalo i struje čini se zbog udara groma, pa su u marku ostale Ilica, Kustošija, Šestinski dol,Trešnjevka, Drvinje i Vrapče.

Grmljavinsko nevrijeme se približava Zagrebu!

Gepostet von Otvoreno.hr am Freitag, 14. August 2020

Čini se kako je u Zagrebu opet došlo do poplave u određenim dijelovima grada, Renato Petek na svom Facebook profilu je objavio snimku poplavljenog podvožnjaka u Škorpikovoj ulici.

“Potpuni potop podvožnjaka na Škorpikovoj. Niti ZET-ov autobus ne želi proći kroz jezero. Kažu sugrađani da voda strahovito smrdi po sadržaju kanalizacije”, piše Petek u svojoj objavi.

Potpuni potop podvožnjaka na Škorpikovoj. Niti ZET-ov autobus ne želi proći kroz jezero. Kažu sugrađani da voda strahovito smrdi po sadržaju kanalizacije. 😖🤢

Gepostet von Renato Petek am Freitag, 14. August 2020

Iz Javne vatrogasne postrojbe doznaje se da su zbog nevremena izašli na šest intervencija ispumpavanja vode, a na četiri lokacije uklanjali su srušena stabla.

Također, jednom su intervenirali na dojavu udara groma u zgradu, izvijestili su iz zagrebačke JVP.

Državni hidrometeorološki zavod je za petak prognozirao kako će u unutrašnjosti biti djelomice sunčano i nestabilno pa će uz promjenljivu naoblaku mjestimice biti kiše te pljuskova i grmljavine, osobito prema večeri, pri čemu je moguće i lokalno nevrijeme.

 

Komentari