Zagreb zahvatilo snažno grmljavinsko nevrijeme, podvožnjak na Škorpikovoj pod vodom, dijelovi grada bez struje

U večernjim satima dijelove Hrvatske je zahvatilo nevrijeme. Na Zagreb se obrušila jaka kiša praćena grmljavinom, a u Karlovcu je počela padati i tuča uz grmljavinu, a Zaprešić zahvatio i olujan vjetar.

HEP javlja kako je u nekim dijelovima grada nestalo i struje čini se zbog udara groma, pa su u marku ostale Ilica, Kustošija, Šestinski dol,Trešnjevka, Drvinje i Vrapče.



Grmljavinsko nevrijeme se približava Zagrebu!

Gepostet von Otvoreno.hr am Freitag, 14. August 2020

Čini se kako je u Zagrebu opet došlo do poplave u određenim dijelovima grada, Renato Petek na svom Facebook profilu je objavio snimku poplavljenog podvožnjaka u Škorpikovoj ulici.

“Potpuni potop podvožnjaka na Škorpikovoj. Niti ZET-ov autobus ne želi proći kroz jezero. Kažu sugrađani da voda strahovito smrdi po sadržaju kanalizacije”, piše Petek u svojoj objavi.

Potpuni potop podvožnjaka na Škorpikovoj. Niti ZET-ov autobus ne želi proći kroz jezero. Kažu sugrađani da voda strahovito smrdi po sadržaju kanalizacije. ??

Gepostet von Renato Petek am Freitag, 14. August 2020

Iz Javne vatrogasne postrojbe doznaje se da su zbog nevremena izašli na šest intervencija ispumpavanja vode, a na četiri lokacije uklanjali su srušena stabla.

Također, jednom su intervenirali na dojavu udara groma u zgradu, izvijestili su iz zagrebačke JVP.

Državni hidrometeorološki zavod je za petak prognozirao kako će u unutrašnjosti biti djelomice sunčano i nestabilno pa će uz promjenljivu naoblaku mjestimice biti kiše te pljuskova i grmljavine, osobito prema večeri, pri čemu je moguće i lokalno nevrijeme.

 

Komentari