Zagreb prodaje svoje stanove: Od Klare, pa sve do Trešnjevke, evo koji su najpovoljniji

Ilustracija

Grad Zagreb objavio je javni natječaj za prodaju stanova u njihovom vlasništvu.

Prodaju se stanovi koji su u najmu na određeno vrijeme s ugovorenom najamninom te najmoprimac ima pravo prvokupa, stanovi koji se koriste bez valjane pravne osobe te prazni stanovi.

Ukupno je na prodaju stavljeno 19 stanova.

Ponude će biti javno otvorene i pročitane 15. prosinca 2020. godine, u 10 sati, u zgradi gradske uprave Grada Zagreba, Trg Stjepana Radića 1, dvorana 272, 2 kat.



U ponudi su različiti stanovi, od onih u Klari, pa sve do onih na Trešnjevki. Nažalost u objavi natječaja nisu postavljene i fotografije svih stanova.

Najjeftiniji stan je u Paškoj 8 u kvartu Trnje, početni iznos kupoprodajne cijene je 109.000 kuna, piše zagreb.info.

Nešto skuplji je stan u Primorskoj ulici 9 u kvartu Črnomerec. Početna cijena mu je 144.000 kuna.

Stan na Maksimiru u ulici Krijesnice 13 za početnu cijenu ima 162.000 kuna.

Najskuplji stan je pak u Sokolgradskoj ulici 5 u kvartu Trešnjevka. Početna cijena mu je 752.000 kuna, a ima oko 70 kvadrata.

Najpovoljniji ponuditelj je ponuditelj koji je ponudio najvišu kupoprodajnu cijenu i ispunjava sve druge uvjete natječaja.

Rok za podnošenje pisanih ponuda je 30 dana, računajući od prvoga sljedećeg dana nakon objave javnog natječaja na oglasnoj ploči u zgradi gradske uprave Grada Zagreba, Trg Stjepana Radića 1- prizemlje i web stranici Grada Zagreba, odnosno objave obavijesti o objavi javnog natječaja u dnevnom tisku.

Cijeli tekst natječaja možete pronaći ovdje.

Komentari