Za uspjeh je ključno odabrati pravu stranku: Od Zagreba dobio više od milijun kuna i gradski stan

Strah od slobode / Facebook

Facebook stranica “Strah od slobode” objavila je kako je Slobodan Prosperov Novak od Grada Zagreba kroz pet godina dobio više od milijun kuna te stan od skoro 70 kvadratanih metara. Sve je počelo kada se učlanio u stranku BM 365.

“Da je odabir prave stranke ključan za uspjeh dobro zna Slobodan Prosperov Novak kojem je odlično krenulo nakon što se upisao u BM 365. Ne samo da je iz gradskog proračuna za njegovu tvrtku Lilliput planet od 2015. do sada “oslobođeno” 1.235.000 kuna, o čemu smo već pisali, nego mu je 28. rujna 2016. godine na korištenje dodijeljen i gradski stan od skromnih 68.37 m2. U popisu ugovora za najam gradskih stanova Novak je evidentiran kao najmoprimac stana za službene potrebe. Prema Odluci o najmu stanova takav stan može se dodijeliti osobama koje je izabrala ili imenovala Gradska skupština, te djelatnicima u gradskim službama i upravnim tijelima, pa nije sasvim jasno po kojem kriteriju ga je Novak dobio. Cijena najma nije navedena u javno dostupnim podacima, no ako je, kao i za ostale najmoprimce za službene potrebe, određena u visini od 5,40 kn/m2, Novak za svoj stan izdvaja čak 369 kuna mjesečno.

Dok za ljude koji su zbog potresa izgubili krov nad glavom na vidiku nema adekvatnog smještaja, gradski stanovi su po teško objašnjivim kriterijima dodijeljeni na korištenje podobnima. Kako javlja portal Telegram.hr, stanovi su po spornim kriterijima dodjeljivani i zaposlenicima Bandićevog ureda.”



Da je odabir prave stranke ključan za uspjeh dobro zna Slobodan Prosperov Novak kojem je odlično krenulo nakon što se…

Gepostet von Strah od slobode am Dienstag, 19. Mai 2020

Komentari