‘ZA RECIKLAŽU BERINIH SKRIPTI’ Mladež HDZ-a sprda se sa šefom oporbe: Ispred SDP-a donijeli kutije za recikliranje papira

facebook

Ne stišavaju se reakcije na sinoćnje sučeljavanje predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića i šefa SDP-a i Restart koalicije Davora Bernardića.

Članovi mladeži HDZ-a odlučili su se našaliti sa šefom oporbe te su pred ulaz SDP-a na Iblerovom trgu donijeli kutije za stari papir s natpisom: ‘Za reciklažu Berinih skripti’.

“Mladež HDZ-a grada Zagreba inspirirana sučeljavanjem i ekološki osviještena, donijela je pred središnjicu SDP-a kutije za recikliranje papira da gospodin Davor Bernardić ima gdje kada dođe na posao odvojiti silne papire koje mu trebaju za sučeljavanja”, naveli su iz Mladeži HDZ-a.

facebook

Referirali su se na čelnika SDP-a Davora Bernardića koji je na sučeljavanje stigao s ovećom količinom papira i isprintanih grafova koje je tijekom sučeljavanja često pokazivao. Njegovi papiri još uvijek su aktualna tema na društvenim mrežama, a članovi mladeži HDZ-a odlučili su to iskoristiti na ovaj način.



Komentari