Vulin ponovno likuje: ‘Pijanstvo će proći, ustaška mržnja nikada, Hrvatska ovo nema…’

Foto: Guliver

“Boji se da nisam puno popio”, govorio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić dok ga je njegova savjetnica za medije Suzana Vasiljević u četvrtak pokušavala odvojiti od čaše nakon što je kušao gotovo svako vino na sajmu u Beogradu. Cijelu situaciju iskoristio je njegov ministar Aleksandar Vulin koji je opet govorio o ustašama.

Koliko je promila Vučić imao u krvi nije poznato, ali sudeći po snimkama koje su preplavile društvene mreže sigurno je kako mu je vino poprilično podiglo raspoloženje.

On je bio domaćin liderima Albanije, Sjeverne Makedonije i Crne Gore – Ediju Rami, Dimitru Kovačevskom i Dritanu Abazoviću. Nakon što se pohvalio kako je popio 100 čaša, istaknuo je kako je i radio 17 sati.

“Sinoć smo radili, do kada Edi, do pola 12, imali ozbiljne razgovore. U pola 12 je završio moj radni dan, možete misliti kako bi bili uspješni da smo trijezni. Jučer smo 17 sati tako pijani radili”, istaknuo je, prenosi N1 Srbija.Albanski premijer Edi Rama stao je u obranu Vučića i objasnio da je četvrtak mogao početi sukobom, no da je počeo zdravicom.

“Pijanstvo će proći, ustaška mržnja nikada, Hrvatska nema najveći sajam”
Ministar Aleksandar Vulin nije bio na sajmu u četvrtak, no istaknuo je kako se “Vučić usudio pokazati Hrvatima da se i u proizvodnji vina stvari mijenjaju u korist Srbije”.

“Najveći sajam vina na Balkanu ne organizira se u Hrvatskoj, nego u Srbiji. Mržnja prema Srbima i Aleksandru Vučiću gora je od pijanstva, pijanstvo će proći, ustaška mržnja nikada”, rekao je Vulin.

Predsjednik Vučić najavio je da će i u subotu biti na sajmu vina.

 

Komentari