Vukovarac ‘oprao’ Bandića: Drž’se reciklaže, a nama ostavi Zagreb. Mi ćemo ga obnoviti.

Facebook

Poznati vukovarski branitelj i bivši zatočenik srpskih logora Predrag Mišić, osvrnuo se na situaciju u Zagrebu nakon potresa, ali i na (ne)učinkovitost čelnih ljudi grada.

“Ne razumijem… Priroda je učinila svoje, tu na žalost ne možemo ništa ili jako malo. Premalo je reći da mi je žao. Imao sam svoj dom do ’91., izgubio sve, država mi je napravila kuću iako to više nije moj dom, ali da ne tupim….”, kaže Mišić potaknut na osvrt zbog tretmana nad žrtvama potresa.

Kakvo je to ponašanje prema žrtvama potresa?

“Ovakav tretman prema ljudima koji su izgubili svoj dom ovakvo ponašanje?  Prvo treba  zahvaliti dragom Bogu što osim djeteta, dakako tuga velika ne dao Bog nikome, curice koja je preminula nakon ozljeda zadobivenih u potresu, nije bilo ljudskih žrtava. Povezat ću  1991. sa 2020- tom. Sve kuće srušene u pohodu na hrvatsku su obnovljene. Što je u redu, kada ne bi bio paradoks jer su obnovljene kuće onima koji su ih srušili. Vidi sad čuda, Bandić određuje kome i kako!”, uspoređuje Vukovarac poručujući i Kaliniću da se “mane ćoravog posla”:



Bez kalkuliranja, Zagreb treba obnoviti domovina

“Sve ono što je srušeno u potresu mora biti obnovljeno bez obzira na bilo što. Ne da obnavlja grad Zagreb. nego naša domovina. Da gospodo. nema kalkuliranja! Bandiću, drž se reciklaže ovo je ipak malo ozbiljnija situacija. Upravljaj s onim s što si donio u Zagreb. Sabor i saborski zastupnici moraju donijeti takvu i jedino ispravnu odluku. Dajte vojnicima da to riješe. Riješit ćemo. A političari nek’ nedostatak pameti nadoknadite slušanjem naroda.”

 

Komentari