Vučić snimio novogodišnji spot pa požalio: Tjerali su me da snimam neki spot pa sam ispao kao neko tupavo glumatalo

Vladajuća Srpska napredna stranka (SNS) objavila je novogodišnji spot u kojem se pojavljuje i njihov predsjednik Aleksandar Vučić, a zbog kojeg je postao predmetom ismijavanja na društvenim mrežama. S druge strane vladajući,naravno, hvale uradak kao genijalan.

Radnja se odvija u dnevnoj sobi gdje mladi gledaju utakmicu i pričaju o čudima. U razgovoru oni sumiraju rezultate koje je Srbija postigla u 2019. godini i priželjkuju da se u posljednjem trenutku dogodi čudo i njihov tim pobjedi.

Jedan od mladića uvjerava ostale da su čuda moguća, navodeći kako su plaće u rekordnom roku postale veće, kako je Srbija stvorila čvrste veze sa svijetom, a došlo je i do razvoja infrastrukture i IT industrije.

Drugi mladić mu odgovara riječima da bi čudo bilo da im Aleksandar Vučić sada donese čaj, na što se predsjednik Srbije pojavljuje s pladnjem se kojem se nalaze šalice i čajnik te izrecitira monolog u kojem govori o čudima koja je postigla Srbija pod njegovim vodstvom.



Na kraju čini se da ni sam Vučić nije previše zadovoljan urađenim poslom. ‘Ne razumijem se u novogodišnje čestitke, tjerali su me da snimam neki spot pa sam ispao kao neko tupavo glumatalo. Ali, odlučili su da to emitiraju. Što da radim…’, požalio se predsjednik Srbije, prenosi tportal.

Komentari