Vučemilović više ne želi biti članica, zatražila je žurnu ispisnicu iz Domovinskog pokreta

Vesna Vučemilović Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Vesna Vučemilović zatražila je ispisnicu iz Domovinskog pokreta nakon što je pokrenut stegovni postupak protiv nje. 

“Poštovani, zahtijevam da se s danom 28.7.2021. žurno ispišete iz članstva političke stranke Domovinski pokret te mi pošaljete potvrdu da više nisam član”, napisala je Vučemilović u zahtjevu koji je dostavila u stranku, doznaje N1.

Nakon što je njezin brat i bivši predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro dao ostavku na čelno mjesto te stranke, Vučemilović se u nekoliko navrata sukobila s novim vodstvom stranke.

U srijedu se održala sjednica Predsjedništva DP-a na kojoj je jednoglasno prihvaćena ostavka Miroslava Škore, Vučemilović je napustila sjednicu rekavši kako je protiv nje pokrenut disciplinski postupak.


Otpužila je novo vodstvo stranke nazvavši ga “mutnim likovima koji pokušavaju oteti stranku”.

“Danas mi je na sjednici Predsjedništva DP-a oduzeta riječ i protiv mene je pokrenut disciplinski postupak. Problem je što kolovođe ove sramote očito ne razumiju da me ni na taj način neće ušutkati! Mutni likovi koji pokušavaju preoteti stranku Miroslavu Škori zamjeraju mi, navodno, to što nastupam u medijima, a onda me ušutkavaju na sjednici Predsjedništva, koja se nikad ne bi ni održala da ja nisam ustrajala. Sankcije, ušutkavanje i zastrašivanje, anonimno blaćenje po medijima, mijenjanje brava na vratima stranačkih prostorija… Recite vi meni, ponašaju li se tako dobronamjerni ljudi koji rade na dobrobit naroda, države i stranke”, napisala je Vučemilović u srijedu na svom profilu na Facebooku.

Komentari