Vučemilović odgovorila Spajiću: Prestanite obmanjivati i lagati sve najavom sjednice

Nakon što je novi v.d. glavnog tajnika Domovinskog pokreta, Daniel Spajić između ostaloga optužio Vesnu Vučemilović inače sestru Miroslava Škore kako iznosi ‘lažnu vijest’ o tome da su ‘pojedini članovi predsjedništva Domovinskog pokreta od zamjenika predsjednika Marija Radića zatražili sazivanje izvanredne sjednice Predsjedništva stranke, kako bi im se dodatno pojasnile okolnosti iznenadne ostavke Miroslava Škore’.

Na Spajićeve optužbe se osvrnula i sama Vučemilović na svom Facebook profilu:

“Ne želeći dalje polemizirati sa samoproglašenim vedeima koji su nakon ostavke trebali prvo sazvati Predsjedništvo, pa tek onda ići u javnost, pozivam sve da se javno očituju jesu li za tu žurnu izvanrednu sjednicu predsjedništva ili nisu. Ako nisu, neka objasne članstvu i javnosti zašto nisu. Ovo je XXI stoljeće i sve se može online. Ako se može poslovati, plaćati, studirati i glasovati o zakonima putem interneta, onda se i sjednica može sazvati u roku od sat vremena. Nitko od nas ne smije imati važniji posao od Domovinskog pokreta. Prestanite obmanjivati i lagati sve najavom sjednice. Sazovite ju odmah. Ovako ostavljate dojam spletkaroša koji sve žele pripremiti da bude po vašem, a taj scenario nećete gledati. Domovinski pokret nije ničija prćija, ponajmanje vaša.

Napadima na mene kupujete vrijeme. Imate za sve vremena, osim za ono što je bitno. Sve sam navedene osobe kontaktirala i neka slobodno javno kažu ako su protiv sazivanja Predsjedništva i da imaju važnijeg posla ili su na ljetovanju. A što se tiče najava da će “tijela stranke” poduzeti nešto u svezi mojih istupa,



1. što sam krivo napravila?
2. Koji dio Statuta sam povrijedila?
3. Kad smo usvojili bilo koji podakt u smislu pravilnika.
4. Ako niste željeli javni razgovor, onda ste nakon ostavke dr.sc. Škore trebali sazvati Predsjedništvo i pokazati je nama, a ne je objaviti na njegovom FB profilu (jer ga on nije kontrolirao) prije nego je uspio izaći autom s parkinga”, napisala je Vučemilović u svojoj objavi.

 

Spajić: Vučemilović širi lažne vijesti, zloupotrijebila imena Predsjedništva Domovinskog pokreta

Komentari