Vučemilović o Anušićevoj ‘Agenciji za komarce’: Svima je ta ideja bizarna osim njemu

Saborska zastupnica Domovinskog pokreta Vesna Vučemilović na svom Facebook profilu komentirala je plan Ivana Anušića, župana Osječko-baranjske županije koji želi osnovati ‘Agenciju za komarce’. 

“Ivan Anušić ne odustaje od namjere da osnuje Agenciju za komarce. Svima je ta ideja bizarna osim njemu. Pri tome optužuje nezavisne gradonačelnike i načelnike koji su glatko pobijedili već u prvom krugu netom završenoj lokalnih izbora. Teško mi je povjerovati da komarci maratonci iz Valpova svako jutro kreću u desant na Osijek. Ipak dva Ivana, Radić i Anušić, tvrde da se upravo to dešava. Meni se čini kako žele uhljebiti još malo svojih kadrova u novu nepotrebnu Agenciju za komarce koju ne želi financirati Vlada nego bi svi gradovi i općine trebali plaćati glavarinu.

Da uistinu želite riješiti problem komaraca onda bi podržali moj amandman kojim bi Osječko-baranjska županija imala dodatnih 10 milijuna kuna. Umjesto toga je novi gradonačelnik Ivan Radić kao poslušni partijski vojnik u Saboru glasao protiv. Radije recite koga mislite uhljebiti na mjestu ravnatelja jer ova inicijativa ima samo taj cilj. Već imamo Zavod za javno zdravstvo i nova ustanova nam ne treba”, Napisala je u objavi Vesna Vučemilović.



Komentari