Vučemilović: Čudi me da uspješni poduzetnik Radić ne zna popuniti uplatnicu niti kolika je propisana kamata

Saborska zastupnica koja je nakon unutarstranačkog sukoba napustila Domovinski pokret Vesna Vučemilović poručila je kako je čudi neznanje uspješnog poduzetnika vezano za financijsko poslovanje.

“Laži, spletke i obmane”, napisala je sestra Miroslava Škore, Vesna Vučemilović na Facebooku, optuživši time novo vodstvo Domovinskog pokreta da lažu i “obmanjuju javnost”.

Dodala je i kako je čudi neznanje uspješnog poduzetnika Maria Radića vezano za financijsko poslovanje.

“Najprije ne zna da se token vraća u banku jer je to elektronički potpis. Zatim smo doznali da ne zna popuniti uplatnicu, a jučer je iznio još jednu netočnu informaciju. Uvjerava javnost da je propisana kamata 3,88%, a za 2021. godinu je propisana kamatna stopa od 3%”, napisala je.



Tvrdi kako Radić obmanjuje javnost “svjesno ili nesvjesno” te se zapitala “zašto ne pita svog kuma Bubala koji bi navodno to trebao znati”.

Facebook objavu prenosimo u cijelosti.

“Lažima novog vodstva Domovinskog pokreta nema kraja. Iz dana u dan plasiraju nove neistine u javni prostor.

Čudi me neznanje uspješnog poduzetnika Maria Radića vezano za financijsko poslovanje. Najprije ne zna da se token vraća u banku jer je to elektronički potpis. Zatim smo doznali da ne zna popuniti uplatnicu, a jučer je iznio još jednu netočnu informaciju. Uvjerava javnost da je propisana kamata 3,88%, a za 2021. godinu je propisana kamatna stopa od 3%.

Grubo obmanjuje javnost i neću ulaziti raditi li to svjesno ili nesvjesno, ali što ne pita svog kuma Bubala koji bi navodno to trebao znati.

Ovo je još jedna laž koju su plasirali u javnost i uvjerena sam da će ih biti još u budućnosti. Možda ipak shvate da bi se trebali prestati blamirati jer će se svi uskoro zapitati kako su ljudi s tolikom količinom neznanja o poslovanju postali uspješni poduzetnici?”, napisala je Vučemilović.

Komentari