Vođa ‘kavačkog klana’ nudi 10 milijuna eura za likvidaciju Vučića i njegovih suradnika

Twitter

Vođa “kavačkog klana” i bjegunac Radoje Zvicer najavio je osvetu Srbiji, srbijanskom predsjedniku Aleksandru Vučiću i ministru unutarnjih poslova Srbije Aleksandru Vulinu zbog istrage protiv njega i druge kriminalne organizacije, “klana” Veljka Belivuka. 

Vučić je Zvicera nedavno i javno prozvao te rekao kako je vođa “kavčana” naručivao ćevape od ljudskog mesa pa najavio njegovo uhićenje.

Kako pišu srbijanski mediji, Zvicer svojim suradnicima na slobodi nudi 10 milijuna eura da se obračunaju s Vučićem, Vulinom i onima koji su ga ‘raskrinkali’, sve kako bi ‘Srbija plivala u krvi’, a posebno poziva na likvidaciju Vučića i Vulina.

Naime, njega i druge članove klanova sumnjiči se za monstruozne likvidacije koje su bile dio obračuna i djelovanja kriminalnih organizacija diljem Srbije, prenosi Direktno.



Kriminalci u Srbiji ubijali ljude i od njih pravili ćevape. Jeli ih sa senfom i lukom

Zvicer je, pišu mediji, prije uhićenja prvo pobjegao u Albaniju, s lažnom putovnicom iz Albanije prebjegao u Istanbul, a navodno se sada nalazi u Južnoj Americi. Srpski mediji nagađaju da je tamo pod zaštitom CIA-e kako bi im otkrio detalje o radu tamošnjih kartela ili pak da je iz Južne Amerike pobjegao u Ukrajinu.

Komentari