VIDEO POLICIJA MU STOJI PRED ULAZOM Vlasnik teretane otvorio unatoč zabrani: Mogu me opet zatvoriti ili firmu baciti u stečaj

Vlasnik Quantum premium gym Andrija Klarić ne strahuje od rigoroznih kazni koje su predviđene za kršenje epidemioloških mjera, tvrdi kako će otvoriti svoju teretanu.

Javili su mu se brojni članovi, ali i ljudi iz cijele zemlje kako bi ga podržali. Prvi termin zakazan je ranom zorom, piše 24sata. Treninzi bi se trebali odvijati uz poštovanje epidemioloških mjera.

”Poštivat će se mjere koje su bile na snazi do 26. studenog kako bi sačuvali naše članove od potencijale zaraze”, rekao je Klarić.

Njegov je stav kako nije bilo razloga da se nastavi s mjerom kojom su i teretane jedne od zatvorenih objekata zbog pandemije.



 ”Nema nikakvog znanstvenog dokaza da smo mi širitelji virusa”, naglašava Klarić.

Osjeća se izigranim od strane Stožera i Vlade jer je vjerovao kako bi im se mogao omogućiti rad početkom, pa krajem siječnja, da bi se na kraju sve prolongiralo do 15. veljače.

”Nažalost, nemam više povjerenja u to da će otvaranje biti i tad”, rekao je vlasnik teretane.

”Što mogu izgubiti? Izgubio sam pravo na rad. Ne znam od čega će mi naplatiti kaznu jer u proteklih deset mjeseci njih četiri nismo radili, a zadnja dva mjeseca prihodi su mi nula. Mogu me opet zatvoriti ili firmu baciti u stečaj. Odem li u zatvor, barem ću imati besplatnu hranu i neću morati plaćati najam stana”, naveo je Klarić.

Klarić je otvorio svoju teretanu u šest sati ujutro. Na Facebooku je podijelio da je ispred njegove teretane policija bila već sinoć u 22 sata.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE 

Komentari