Vlasnici noćnih klubova i večeras u akciji: Samo odgađamo bankrot

Kako bi pokazali besmislenost Vladinih mjera protiv koronavirusa, vlasnici noćnih klubova opet su u akciji u kojoj će raditi od 19 sati navečer te privući veći broj posjetitelja ranije tijekom večeri.

Drugu večer zaredom, dvadesetak klubova diljem Hrvatske, vrata će otvoriti u 19 sati. Tvrde, kada bi klubovi uveli ovakvu praksu, odluka Nacionalnog stožera o njihovom neradu nakon ponoći, bila bi besmislena jer bi se okupljanje u klubovima odvijalo ranije no prije.

Vlasnici tvrde da je odluka Stožera da ne rade noću direktni udar na radna mjesta koji bi mogao dovesti i do zatvaranja više od tisuću objekata!

Vlasnik noćnog kluba u Splitu, Domagoj Petričević, tvrdi kako su za posljednjih šest mjeseci nagomilali dosta gubitaka te kako samo odgađaju svoj bankrot.



„Što se može napravit od 22 do ponoći? Morali smo otpuštati ljude, i same te mjere, ljudi koji izlaze van, izlaze u jedan, dva ujutro, tako da ova mjera je nešto što nam se moglo najgore desiti“, istaknuo je njegov kolega vlasnik Aleksandar Kostić.

Vedran Jakominić iz udruge Glas poduzetnika na kraju je zaključio da će svi vlasnici tijekom jeseni i zime pokušati zadržati radna mjesta, a anketa im je pokazala da će i do dvadeset tisuća radnih mjesta biti upitno, donosi Dnevnik.hr.

Komentari