VIDEO Srbijanska premijerka uhvaćena u nedozvoljenom glisiranju na Kvarneru: Krenula na osamljenu plažu

Twitter

Srbijanska premijerka Ana Brnabić izjavila je da nije svratila u svoju kuću na Krku, još od 2016. godine od kad je izabrana u vladu najprije kao ministrica za državnu i lokalnu upravu, pa onda i premijerka. No internetom kruži zanimljiva snimka iz vremena kad Brnabić nije bila poznata, kad je uhvaćena u nedozvoljenom glisiranju.

Brnabić danas objašnjava da ‘u ovom trenutku osjeća’ kako za nju, kao predsjednicu vlade Srbije, nije dobro da ljetuje u Hrvatskoj. Dok je ljetovala, boravila je na otoku Krku, gdje je nasljedila imovinu u Staroj Baškoj. Njezin djed po ocu Hrvat je po nacionalnosti rođen u Staroj Baškoj, te služio kao vojni časnik. Borio se s jugoslavenskim partizanima tijekom Drugog svjetskog rata, a nakon rata bio je potpukovnik u vojsci, piše Morski.hr.

Jednom zgodom, u ljeto 2010. godine, dok nije imala problem s dolaskom u Hrvatsku na ljetovanje, snimila ju je kamera Nove TV. Tada je za javnost bila potpuno nepoznata osoba, a televizijska ekipa bila je u plovilu pomorske policije u uobičajenoj kontroli plovidbe.



Komentari