VIDEO Spajić: Pupovac traži da slušamo jedni druge, a kad mu se argumentirano suprotstavi, on bježi iz sabornice

Daniel Spajic. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Zastupnik Domovinskog pokreta Daniel Spajić u Saboru je reagirao na izlaganje predsjednika SDSS-a i koalicijskog partnera HDZ-a Milorada Pupovca. 

Pupovac je naime bio kritičan prema kolegama u Saboru koji su tijekom rasprave o Nacionalnom planu oporavka i otpornosti, kojeg uzgred rečeno nisu mogli ni pročitati u cijelosti s obzirom na to da su od koalicijske Vlade Andreja Plenkovića dobili samo informaciju i skraćenu verziju tog plana, koristili svoje pravo replike kako bi plan kritizirali.

Pupovac je istaknuo da taj novac nije bilo lako osigurati i da ga ne treba podcjenjivati, kao i napor premijera da se to postigne.

“A mi slušamo okapanje dokonih saborskih zastupnika koji se igraju imenom suverenosti ove zemlje a o tome pojma nemaju”, rekao je Pupovac i rekao kako saborski zastupnici trebaju slušati jedni druge i imati inspirativne ideje a ne trošiti vrijeme na replike.



Daniel Spajić mu je rekao kako je Pupovac najveći trgovac u Europskoj uniji. On sa samo tri posto glasova drži cijeli državni proračun.

“On je proračunski parazit. Zastupnik Pupovac traži da slušamo jedni druge, da razmjenjujemo inspirativne i značajne ideje ali kad mu se argumentirano suprotstavi, on bježi iz sabornice”, rekao je Spajić.

Komentari