VIDEO Procurila snimka prometne nesreće u Zagrebu: Automobilom pokosio tramvajsku stanicu

FILHARMONIJA SVIRA ZAGREBU

Zagrebačka filharmonija u ovom teškom i nadasve izazovnom vremenu za sve nas, skladbom "Moj Zagreb tak imam te rad", želi poslati poruku nade i ohrabrenja svim sugrađankama i sugrađanima i svom voljenom Gradu. S ljubavlju i glazbom izaći ćemo jači! S ponosom, Zagrebačka filharmonija. Skladba: Moj Zagreb tak imam te rad. Autor glazbe i teksta je Drago Brahm, a orkestralni aranžman napravio je Dubravko Palanović. Zvuk je miksao i masterirao Bernard Mihalić, a video je editirao Igor Ferderber.

Posted by ZAGREBAČKA FILHARMONIJA-ZAGREB PHILHARMONIC ORCHESTRA on Sunday, March 29, 2020

U centru Zagreba, u Branimirovoj ulici, u ponedjeljak, 24. veljače oko 4 sata dogodila se prometna nesreća.

Kako javlja zagrebačka policija, 31-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Audi A6 zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se kolnikom Ulice kneza Branimira u smjeru zapada.

Dolaskom do raskrižja s Draškovićevom ulicom, iz prometne trake za skretanje u desno nastavio je kretanje ravno nakon čega je, izlaskom iz raskrižja, prednjim kotačima naletio na rubni otok za usmjeravanje prometa na zapadnoj strani raskrižja i prešao preko njega te u kretanju prednjim dijelom vozila naletio na dva stupa pješačkih semafora.

Potom je nastavio kretanje po stajalištu tramvaja gdje je prednjim dijelom naletio na ogradu i nadstrešnicu.

Od naleta na ogradu, dijelovi ograde su odbačeni na prednji dio osobnog automobila marke Škoda Octavia zagrebačkih registarskih oznaka, vlasništvo trgovačkog društva iz Zagreba te na vjetrobransko staklo osobnog automobila marke Škoda Rapid zagrebačkih registarskih oznaka, vlasništvo 36-godišnjaka, a koji su bili parkirani na parkiralištu sa sjeverne strane kolnika.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 31-godišnjak te mu je liječnička pomoć pružena u Klinici za traumatologiju.

Komentari