VIDEO Primitivan ispad u autobusu Rijeka-Zagreb, vidno alkoholiziran verbalno se iživljavao nad putnicima

screenshot

Primitivnom i nasilnom ispadu svjedočili su putnici iz Rijeke koji su putovali u Zagreb. Vidno pijani muškarac iživljavao se verbalno, ali i fizički na putnike za koje je procijenio da su seksualne orijentacije koja njemu ne odgovara.

Izgovorio im je niz uvreda i prijetnji koje nisu za svačije uši, javlja RTL.

“Joj, što volim tući pedere, joj, što volim! Ubit ću Boga u tebi! Dao Bog da ti mater bila prokleta jer je rodila pedera!”, urlao je primitivac.

Nasilnik je uhićen odmah nakon stizanja na zagrebački kolodvor. Policija zasad ne nudi više detalja o cijelom izgredu.



“Zaprimili smo dojavu oko 16.20 i jedna osoba je u policijskoj postaji na kriminalističkom istraživanju. Kad se to završi, vidjet ćemo dalje”, kazali su nam iz PU zagrebačke.

“Muškarac se na ovaj način iživljavao i prijetio ženi jer je bila ošišana ‘na ćelavo'”, stoji u opisu groznog videa, prenosi direktno.hr.

Stiglo u inbox: "Pozdrav, saljem vam video odvratne i zive homofobije danas iz busa iz rijeke u zagreb. Muskarac je se na ovaj nacin izderavao i prijetio zeni jer je bila osisana na celavo. Ne znam zelite li ovo objaviti na svojim mrezama. Covjek je uhicen pri dolasku na kolodvor. Ali jedan pravi primjer opasne i pristune homofobije u drustvu. "

Gepostet von JA glasam protiv am Freitag, 10. Juli 2020

 

Komentari