VIDEO Nova snimka iz Save, nastala u noći Matejeva nestanka

Ravnateljstvo policije u Zagrebu održalo je konferenciju za medije na kojoj su otkriveni detalji vezani uz potragu za nestalim Splićaninom Matejem Perišem u Beogradu.

Potvrdili su da je snimka iz Save autentična i snimljena u to vrijeme, ali nisu mogli potvrditi je li na njoj čovjek, a pogotovo ne činjenicu je li na njoj nestali Splićanin, donosi Direktno.hr.

Pomoćnik glavnog ravnatelja policije i načelnik Uprave kriminalističke policije Antonio Gerovac, rekao je da utvrđuju sve okolnosti i da se snimka obrađuje.

“Postoji sumnja da je ušao u vodu, ali ne i potvrda toga, a snimke se još obrađuju i izoštravaju”, istaknuo je Gerovac.



Istaknuo je i kako je srpska policija napravila izniman posao oko praćenja Matejeva kretanja od trenutka izlaska iz kluba i do trenutka kada se smatra da je ušao u vodu.

“Pregledane su i snimke nakon toga kako bi se utvrdilo je li možda negdje izašao iz vode. Mi možemo reći da je osoba odjevena poput Mateja došla do vode, ali ne postoji nitko tko to može sigurno tvrditi. Snimka je autentična, ali pliva li netko ili ne pliva, to su zasad spekulacije. Ja u to ne bih ulazio, snimke se obrađuju. To je snimljeno te noći”, rekao je Gerovac.

Snimku Save možete vidjeti OVDJE.

 

Komentari