(VIDEO) Bošnjački novinar se obrušio na Milanovića: “Gadi mu se glas i slovo h…”

Foto: Screenshot / Youtube

Bh. novinar Senad Hadžifejzović kritizirao je predsjednika RH Zorana Milanovića nakon nove izjave o BiH.

Podsjetimo, na pitanje je li BiH na rubu sukoba, Milanović je odgovorio: “Nisu jer nemaju ‘leba’ da jedu, mogu se samo kestenima gađat’. Dodik je ponekad neobuzdan, ali s njim se dogovorimo za 10 minuta, i to ne o podjeli Bosne”, kazao je Milanović.

Hadžifejzović je u uvodu emisije na Face TV-u komentirao ovu izjavu.

“Prvo, rekao je leba nemaju. Nije rekao hljeb, pogotovo ne na hrvatskom kruh ili hlib. Otkud mu leb? Šta mu znači leb? Otkad se leb uopće koristi u hrvatskom jeziku? Zašto nije rekao hleb, po srpski, kada već koristi srpski izraz kojim se leb i psuje i jede? Gadi mu se glas i slovo h u svakoj riječi, njemu, predsjedniku države čije ime počinje sa glasom i slovom H? I to izgovara u danima kada cijela Hrvatska, uz ogromnu sućut većine BiH žali za žrtvama Vukovara koji kruha nisu imali dok su branili Vukovar”, počeo je Hadžifejzović.



Spomenuo je i bubotak koji je spomenuo predsjednik RH.

“Što mu je sad bubotak? I to je rekao Milanović”, dodao je kazavši da se čuo s nekim Hrvatima koji ne znaju što je to.

“To je nešto što iskoči na licu nakon udarca ‘pesnicom'”, rekao je .

“Valjda kvrga, ispupčenje na licu… Našao sam i dva primjera na Googleu. ‘Jadan, pun je bubotaka’ i drugi, ‘al sam mu dao nekoliko bubotaka'”, rekao je voditelj pa zaključio: “Ili na srpskom koji Milanović odlično poznaje – ne možeš lebati kad ćeš ti abdicirati”.

Komentari