(VIDEO) Aleksandar Vučić pio vino na sajmu, savjetnica mu uzimala čašu: “Popio sam više od 100 čaša, to meni nije ništa…”

SCREENSHOT - Twitter

U Beograd je održan sajam “Vinska vizija Otvorenog Balkana”, a domaćin liderima Albanije, Severne Makedonije i Crne Gore bio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji nije krio koliko voli vino, piše Nova.rs.

Naime, gledatelji su na pojedinim televizijama mogli duže od sat vremena gledati Vučićevo degustiranje vina, a predsjednik Srbije se i sam pohvalio kako može “puno popiti”.

“Nemoj više, brojali su mi ljudi, popio sam više od 100 čaša, to meni nije ništa, to je druga stvar, ja dolazim opet u subotu”, hvalio se predsjednik Srbije u televizijskom prijenosu.

U jednom trenutku, vidno veselom i, kako piše Nova.rs, pripitom Vučiću, savjetnica za medije Suzana Vasiljević pokušala je uzeti čašu, ali ju je on oteo natrag i nastavio piti.



“Samo da probam”, rekla je Suzana Vasiljević, koja je nakon gutljaja krenula stavljati Vučićevu čašu na štand, ali je on bio izričit: “Ne, ne, ne…” i uzeo natrag čašu vina sa štanda.

“Boji se da sam popio previše, to je u redu”, rekao je predsjednik Srbije kada je uzeo svoju čašu, a na što se nadovezala Suzana Vasiljević uz komentar da “nije uplašena, već da ga čeka albanski premijer”.

Vasiljević je dalje u jednom trenutku pokušala  Vučića uhvati za ruku, ali se on izmakao.

Na ovom vinskom sajmu su u prijenosu uživo ljudi mogli gledati i Novaka Đokovića i Vučićevog sina Danila Vučića.

“Sine hoćeš ti probati umjesto tate? Tata će poslije tebe, sin pije zajedno sa mnom”, rekao je Vučić sinu Danilu.

Vučić se onda u nekom trenutku pohvalio i kako njegov sin može “služiti vino, te da radi u jednoj vinoteci”.

“Trebao vam je ovdje i moj sin pomagati, ali izgleda da se ulijenio danas, što ne pomažeš”, pitao je Vučić Danila.

Komentari