Vesna Vučemilović: Pitaš se je li trebalo sve to tako biti

Vesna Vučemilović, sestra Miroslava Škore i, sada već bivša članica Domovinskog pokreta danas je dala intervju u kojem je komentirala nedavna događanja u toj stranci.

Nije imala izbora

Vučemilović je sada nezavisna saborska zastupnica, a to je i prokomentirala na samom početku intervjua:“Dobila sam potvrdu da više nisam članica DP-a. Pitaš se je li trebalo sve to tako biti.”

“S druge strane zašto je sadašnjem vodstvu stranke problem inzistiranje na poštivanju pravne procedure”, pita se bivša članica stranke i dodaje kako proces nije ni blizu završen: “Ako odete na službene stranice Ministarstva uprave još uvijek stoji da je Miroslav Škoro predsjednik Domovinskog pokreta i odgovorna osoba.”

Odluka o napuštanju stranke bila joj je, kaže, teška, ali jedina moguća: “Ja sam osoba koja reagira odmah kada vidi da nešto ne valja. Istina dođe na površinu prije ili kasnije”



Istina će isplivati na vidjelo

Na pitanje je li sada bliže nekim odgovorima, zašto je Škoro otišao, Vučemilović odgovara: “Vjerujem da će se u konačnici sve doznati. Kao što kaže moj brat u jednoj pjesmi – istina je voda duboka, ali dođe na površinu prije ili kasnije.”

“Čitam po medijima razne šepekulacije, ima ih i bit će ih, ali vjerujem da ćemo pravu istinu doznati u vremenu koje je pred nama. Više nisam član DP-a i nemam se namjeru u izjavama više osvrtati. Ako nisam član, nije u skladu s pravilima političke korektnosti.”

“Činjenica je da je Škorina ostavkla pokrenula određene događaje koji su doveli i do toga da ja izađem iz stranke. Što će on učiniti, ovisi samo o njemu. Vjerujem da je njemu trenutno najteže jer sve što se događa u Domovinskom pokretu nije ono što je on želio, mislio i planirao kada je stranku osnivao DP kao stranku”, piše N1.

 

Komentari