Vesna Vučemilović: Njegovu ostavku tek treba prihvatiti predsjedništvo stranke, on je jedan vrlo emotivan čovjek, vjerujem da ćemo ga uspjeti nagovoriti da ostane predsjednik DP-a

Screenshot

Nakon što je u utorak Miroslav Škoro, čelnik Domovinskog pokreta donio šokantnu odluku i odstupio s te funkcije, ta njegova odluka je iznenadila mnoge. Za ostavku nije znala ni njegova sestra Vesna Vučemilović, saborska zastupnica Domovinskog pokreta.

Govoreći o Škorinoj ostavci, rekla je kako je “priopćenje u kojem se zahvaljuju Škori pisao stranački PR, a ostavku tek treba prihvatiti predsjedništvo stranke”.

“Ja očekujem da se predsjedništvo što prije sastane i u ime svih naših 10 tisuća članova njegovu ostavku ne prihvati”, istaknula je Vesna Vučemilović za RTL Direkt.

O tome da je Škoro napisao kako je “njegova ostavka neopoziva” rekla je da “smo imali i ministre koji su davali nekoliko puta ostavke, tako da on je jedan vrlo emotivan čovjek koji je i čovjek trenutka”.


“Znate, ja ga poznajem jako dobro vjerujem da ćemo ga uspjeti nagovoriti da ostane predsjednik Domovinskog pokreta”, zaključila je Vesna Vučemilović.

Zastupnica Domovinskog pokreta: Svi smo iznenađeni, vjerujem da će Škoro povući odluku

Komentari