Vesna Škare Ožbolt: Žalosno je da stranke vladajuće koalicije svoje kampanje, nakon 20 godina, i dalje temelje na ispunjenju osnovnih životnih i infrastrukturnih potreba

Vesna Škare Ožbolt, kandidatkinja za gradonačelnicu Grada Zagreba, održala je danas, 24. travnja 2021. godine konferenciju za medije prilikom koje se osvrnula na izjavu HDZ-ovog kandidata Davora Filipovića da je HDZ glasao protiv kompostane u Brezovici i sortinici otpada u Resniku.

Danas je predstavljena lista za Brezovicu nezavisne kandidatkinje Vesne Škare Ožbolt, kojoj su na vrhu Ivan Pucko, Zdravka Kozić i Ivana Pogačić. Ovu listu čine najistaknutije osobe koje su, u zajedništvu svih građana GČ Brezovica, uspjele izboriti da se zaustavi izgradnja kompostane, odnosno postrojenja za biološku i termičku obradu otpada. Zdravka Kozić posebno je istaknula pravu ulogu zastupnika u Gradskoj skupštini, a sada HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Davora Filipovića, da je bio kalkulirano suzdržan kad se izglasavao PGO Grada Zagreba.

“Isti taj kandidat, koji je danas prvi put posjetio Brezovicu, pokušava obmanuti građane Zagreba navodeći da je baš njegova stranka zaslužna za #NEkompostani”, izjavila je Kozić.

Lista za GČ Brezovica nezavisne kandidatkinje Vesne Škare Ožbolt bit će usmjerena na razvoj turističkih sadržaja u Brezovici i podizanje razine kvalitetnog stanovanja. “Postojeće vladajuće stranke u Gradu – HDZ, 365 – su imale dovoljno vremena izgraditi dječji vrtić, napraviti šetnice, provesti kanalizaciju i vodu. Zato sada nemaju kredibilitet obećavati to isto, jer im je sve vrijeme isteklo”, istaknula je Škare Ožbolt.



“Žalosno je da stranke vladajuće koalicije svoje kampanje, nakon 20 godina, i dalje temelje na ispunjenju osnovnih životnih i infrastrukturnih potreba”, zaključila je Škare Ožbolt.

Filipović u obilasku zagrebačke Brezovice: Umjesto kompostane u Brezovici ćemo izgraditi dječji vrtić

Komentari