Veljko Barbieri zaprijetio Dežuloviću: Borise, jedva čekam da te razp…im gade

Grgo Jelavic/PIXSELL

Književnik i gastro stručnjak Veljko Barbieri pridružio se brojim komentatorima s društvenih mreža koji posljednjih dana prijete poznatom novinaru Borisu Dežuloviću zbog njegove kolumne ‘Je*o vas Vukovar’. U nekoliko prilično konfuznih komentara ispod statusa privatne osobe Barbieri je poručio Dežuloviću da “zaslužuje batine” zbog svojih stavova iznesenih u kolumni, piše Index.

Također, gastro stručnjak dodaje da će za batine biti vremena jer je trenutno na uvjetnoj kazni koju je zaradio nakon što je pucao iz pištolja u stablo. Dozvolu za nošenje oružja nije imao.

– Borise, jedva čekam da te razp…im gade, poručio je Barbieri novinaru i dodao kako će uskoro biti u Splitu.

Na Dežulovićevo pitanje prijeti li mu on, Barbieri u teško prepričljivom odgovoru navodi:



– Ma ne, samo zaslužuješ batine, ali ja sam eto još nakon Bilica pod uvjetom, bit će vremena, samo molim te pazi onaj krivi Fb je hakiran. To je i ovaj je…bte Vukovar. Ušao s oficirom KOS-a i onda si pisao tko do diže krovove pa povorka smrti već je prošla. Slažem se da svi nabijaju političke mišiće na tom jadnom gradu, ali nemaš mjere i zato jedva čekam da te razbijem, napisao je Barbieri.

Komentari gastro stručnjaka u nekim su dijelovima toliko konfuzni da ih je teško dešifrirati, a koliko se moglo razabrati optužio je Dežulovića da je stalno bio u stožeru Ratka Mladića pred Drnišem te da je s njim jeo pršut.

Komentari