VELIKI PROPUST HPB-A Hrvatskog branitelja proglasili mrtvim, ispričali se tek 10 godina kasnije

Dragan Matic / CROPIX

Vukovarski branitelj Predrag Mišić obratio se statusom na društvenoj mreži u kojem navodi kako ga je Hrvatska poštanska banka 2010. godine proglasila mrtvim! O cijelom događaju oglasila se i Hrvatska poštanska banka.

Predrag Mišić je radi toga propusta Hrvatske poštanske banke, kako je naveo statusu na društvenim mrežama, imao brojne probleme s otplatom kredita. Svoje mišljenje je podijelio s javnosti. Priložio je i poziv spomenute banke u kojem 2011. godine pozivaju njegovu obitelj da se hitno javi u poslovnicu radi daljnjeg reguliranja otplate po kreditu.

“Na žalost, banka je prije deset godina napravila veliku pogrešku i žao nam je zbog neugodnosti koje je Predragu Mišiću prouzročio takav propust. I ovim se putem iskreno ispričavamo svjesni težine pogreške iz 2010. godine”, izjavili su u petak iz Odjela za korporativne komunikacije Hrvatske poštanske banke.

Na pitanje kako im se dogodio takav sramotan i skandalozan propust te što će poduzeti kako bi klijentu nadoknadili štetu odgovorili su sljedeće:



“Kad je riječ o poslovnim odnosima s klijentima, banka ih nije u mogućnosti javno komentirati jer je riječ o podacima koji po Zakonu o kreditnim institucijama predstavljaju bankovnu tajnu. Za sve prigovore klijenata stalno je na raspolaganju Ured za upravljanje kvalitetom usluge HPB-a putem emaila [email protected]”, stoji u odgovoru, a javlja Direktno.hr.

Komentari