VELIKA TUGA Cijela BIH se oprašta od tragično stradale Elmire: “Nikad ne znamo koji nam je posljednji dan”

Foto: Facebook

U razornom potresu koji je pogodio Hercegovinu poginula je 27-godišnja Elmira Sefo. Ona je u teškom stanju dovezena u bolnicu iz Stoca. Dovezena je bez pulsa, tlaka i praktično bez znakova života. Liječnici su je pokušali reanimirati, no nije bilo spasa. Njezini roditelji i sestra su lakše ozlijeđeni, naveli su iz bolnice.

Do nesreće je došlo kada se zbog potresa na obiteljsku kuću u mahali Kukavac u Stocu obrušila stijena. Ispred bolnice se tijekom noći okupila shrvana obitelj djevojke, prenosi Index.

Cijela BiH se oprašta od Elmire
Od tragično stradale djevojke oprostili su se brojni prijatelji i poznanici na društvenim mrežama.

“Rahmet njenoj dobroj duši i da je Milostivi obaspe Svojom milosti i oprostom. A njenoj porodici da podari nagradu za sabur i ponovni susret sa voljenom Elmirom. Svi smo mi Allahovi i Njemu ćemo se vratiti”, napisao je na Facebooku Nedim Botić.



https://www.facebook.com/boticnedim/posts/518958646548121

“Nikad ne znamo koji nam je posljednji dan, stoga svaki dan živite kao posljednji. Mnogi pogrešno shvate ove riječi. Živi svaki dan tako da si spreman vratiti se Gospodaru”, stoji u jednoj od poruka.

Poruku je objavio i glasnogovornik ambasade Republike Turske u Bosni i Hercegovini.

“Majka je zvala u pomoć”
Prvi susjed Elmirine obitelji za Avaz je opisao događaje nakon potresa.

“Evo, vidite, njihova kuća je dobre građe, ali kamenje s obližnjeg brda… Da nije toga bilo… Majka joj je zvala moga sina, “pomozi kamen nam je u hodniku”. Elmira je iz sobe izašla na hodnik u trenutku kada se valjda kamen obrušio. Jedva smo sin i ja kamen podigli”, kazao je Ibrahim Čerkez za Avaz.

Komentari