Užas u Crvenom moru: Morski pas usmrtio dvije žene

Foto: Pixabay

Dvije žene ubijene su u napadima morskih pasa u egipatskom Crvenom moru, prenijelo je u nedjelju egipatsko Ministarstvo okoliša.

Dva izvora za Reuters su izjavila da je tijelo turistkinje iz Rumunjske, koja je bila u kasnim četrdesetim godinama, pronađeno nekoliko sati nakon napada u kojem je ubijena 68-godišnja Austrijanka. Ova dva napada dogodila su se 600 metara jedan od drugog, malo dalje od obale Sahl Hasheesha, prenose izvori.

Ministarstvo je u svom priopćenju navelo da je formirano povjerenstvo koje će ispitati okolnosti napada i moguće znanstvene razloge za njih.

Također je spomenuto da je guverner Guvernorata Crvenog mora, general bojnik Amr Hanafi, izdao naredbu da se obustave sve aktivnosti u području na kojem su se zbili napadi.Prva žrtva prebačena je u privatnu lokalnu bolnicu, kazao je za Reuters izvor iz crvenomorske Uprave za zdravstvena pitanja. Dodaje i da je bilo pokušaja reanimacije žrtve, ali je ona ipak od posljedica ozljeda umrla.

Sigurnosni izvor također je dodao da je Austrijanka posljednjih pet godina živjela u Egiptu sa svojim suprugom Egipćaninom.

 

Komentari